harufoto_fashion_rose_thumb
Modellfotózás

Rose Workshop divatfotózás a Haru Fotótól

harufoto_fashion_rose_1harufoto_fashion_rose_2harufoto_fashion_rose_3harufoto_fashion_rose_4harufoto_fashion_rose_5harufoto_fashion_rose_6harufoto_fashion_rose_8harufoto_fashion_rose_07harufoto_fashion_rose_9harufoto_fashion_rose_10harufoto_fashion_rose_11harufoto_fashion_rose_12harufoto_fashion_rose_13harufoto_fashion_rose_14harufoto_fashion_rose_15harufoto_fashion_rose_16harufoto_fashion_rose_17harufoto_fashion_rose_18harufoto_fashion_rose_19harufoto_fashion_rose_20harufoto_fashion_rose_21harufoto_fashion_rose_22harufoto_fashion_rose_23harufoto_fashion_rose_24harufoto_fashion_rose_25harufoto_fashion_rose_26harufoto_fashion_rose_28harufoto_fashion_rose_27harufoto_fashion_rose_29harufoto_fashion_rose_30harufoto_fashion_rose_31harufoto_fashion_rose_32harufoto_fashion_rose_33harufoto_fashion_rose_34harufoto_fashion_rose_35Várva várt csicsergős tavaszi nap…sok, sok finom, lágy virágszirommal és illatos virággal. Kellemes friss zöld fű és élénk természet. Ez volt a mottó, hogy végre elkészüljön Rózsa Zsuzsi által varrt, csodaszép ruhákból készült fotókollekció. A fotózáson részt vett Haru is, és Zsuzsiék Saci névre hallgató, csillogó szőrű tacskója is! 🙂 …a fotókon Ő szerepel!:)

Fantasztikus ruhákkal, kedves és szép modellekkel, egy klassz tavaszi napon fotózhattuk a Rose Workshop tavaszi kollekcióját.

Mindezért még köszönet:

Nagy Tibor (fodrász)
Bozsó Rita (modell)
Zsikó Zsuzsanna (modell)
Pártos András (Haru Fotó)
Kokauszki Réka (virág koszorúk- költemények)

 

 

Zsuzsi!…nagyon ügyes vagy és köszönjük, hogy mi fotózhattuk  a ruhákat!:) Reméljük, lesz még a jövőben közös munkánk!:)  Nagyon szuper szombat volt!:)

Ui: Zsuzsinak nemcsak a ruhái fantasztikusak, de az ékszerei is imádni valóan nőiesek és üdék! Látogassatok el honlapjára és rendeljetek tőle!:)

Egy hozzászólás

  • Horváth János

    Nagyon tecccccccccccccik !!!!
    ” Virágok közt veled lenne…”
    A természet lágy ölén… 🙂