KISMAMA ÉS CSALÁD


Kismama fotózás témakörben a fotókat a szabadban készítjük, a természetesség és a ragyogó fények jegyében. Úgy véljük minden évszakban vannak csodás helyszínek és alkalmak, hogy a kismama fotók hűen tükrözzék a gyermekvárás időszakát, évszakát, s teljességét.
A fotózáshoz használjunk ha lehet virágokat, hangulatos öltözéket. Preferáljuk a természetes színeket, a laza, lágy esésű ruhákat, domborítsuk a női lét csodáját. Kérünk ne húzzatok feliratos, rikító mintás darabokat. Törekedjetek a harmóniára, színharmóniára. A fotókon ez utóbbi mutat jól és persze az anyagok fodrozódása, hajak libbenése. Hadd legyünk felszabadultak, lazán széllel játszók, tudjuk élvezni a környezetet, a természetet, egymást a fotózáson.
Gyertek bátran nagyobb babával, kisgyerekkel, nagyon szép helyeket ismerünk. A srácok általában őrült jól érzik magukat. Sétálunk, keresgélünk, játszunk, vidámkodunk. A fotózás időpontjának legjobb választása, a kora esti fények, a naplemente fényei. Ez gyerekekkel inkább a tavaszi, őszi időszakban könnyebben kivitelezhető, kismamaként bármelyik évszakban. Ha esetleg urbánus, városi környezetbe készülünk, akkor lehet rugalmasabban az időpont, persze nem a déli órákra gondolunk. Mindkét helyzetre igaz, hogy ha felhős az is nagyon szép, szűrt fényeket, lágy hangulatot ad a fotózásnak.

kismama fotózás harufoto