CSALÁD FOTÓZÁS

Család, kismama, baba fotózás

 

Sétálunk, keresgélünk, játszunk, vidámkodunk. Szerintünk nem kell túl gondolnotok, ha már itt jártok, valószínű szeretnétek megörökíteni életetek ezen szakaszának arcait, tekinteteit, játszadozásait. Gyermekeitek, kutyátok, cicátok, kedvenceitek felnőnek, egyszer megöregszenek. Gyertek hozzánk, menjünk együtt és tegyük csodaszép emlékké ezen időszak pillanatait.

Közösen kitaláljuk a helyszínt, megbeszéljük milyen karakterek vagytok. Réten sétálgatós, erdei kirándulós, patakban gázolós, vagy városban andalgós és egy klassz délutánon együtt mulatunk egy,-másfél felszabadult órát. Csak hagyjuk megtörténni a pillanatokat, sétáltok, leültök, beszélgettek, keresgéltek, pörögtök és mi mindeközben figyelünk s készítjük a szebbnél szebb pillanatképeket Rólatok.

Tehát a fotózás időpontjának legjobb választása, a kora esti fények, a naplemente fényei lesznek. Ha esetleg urbánus, városi környezetbe készülünk, akkor lehet rugalmasabban az időpont, persze nem a déli órákra gondolunk. Mindkét helyzetre igaz, hogy ha felhős az is nagyon szép, szűrt fényeket, lágy hangulatot ad a fotózásnak.

A fotózáson színben, hangulatban harmonizáljon az öltözéketek. Kérünk feliratos, rikító ruha darabokat ne viseljetek, vagy olyat, ami disszonáns a környezettel, ahová készülünk. Preferáljuk a természetes színeket, a laza, lágy esésű ruhákat, a fotókon igazán jól mutat az anyagok fodrozódása, hajak lebbenése.

Várunk benneteket egy önfeledt család fotózásra.

Család fotózás harufoto