BABA, ÚJSZÜLÖTT FOTOZÁS

 

Ez a rövid, számotokra is csodának minősülő, múlékony újszülött időszak nagyon hamar tovaröppen, s hogy ebből egy csöpp szépség megmaradjon, szánjatok rá időt, alkalmat, hogy csodás, meghitt újszülött fotók készüljenek kincsetekről az első hetekben. Az alvós, szuszogós képekhez a legoptimálisabb korhatár a baba életének 5-12. napja. Ezért még a születés előtt keresettek fel bennünket, hogy rugalmasan számolhassunk a fotózás időpontjával. A következő időpont amit ajánlunk az 1 hónap +. Így már nem biztos, hogy készülnek alvós képek, de a picinek már van tekintete, és nagyon édes 🙂
Az újszülött fotózás alkalmával házhoz megyünk ki hozzátok. Így nem kell pakolnotok, cipekednetek és a nyugodt, otthoni körülmények adottak maradnak a babának.
A házban, a helyszínen bárhol megtaláljuk a kellően jó „fotós sarkot”, mely lehet akár a padlón, az ablak előtt, a francia ágyon, vagy éppen a kanapén. A beállítások szempontjából maximum két félét tanácsolunk, e mellett születnek majd még részlet fotók, illetve közös, vagy egyik-másik szülős, önálló portrék is a picivel. A fotózás eltarthat 1-2 órán keresztül is, mivel az újszülött baba mély alvása azért mégsem percről, percre kiszámítható dolog. Olyan ruhában várjatok minket, amiben már fotózkodunk. Hangolódjatok össze, kombináljatok szép színtársítású öltözéket magatoknak is és a babátoknak is. Harmonizálhat veletek a környezet is, döntsétek el, milyen színekben álmodtok, hogy a fotó majd a falra kerülvén beleilljen a szobába, vagy a ti színvilágotokba. Kerüljétek a feliratos, rikító színű, vagy előnytelen ruhadarabokat.

Baba fotózás újszülött fotók harufoto