Rólunk

Üdvözlünk oldalunkon! Mi egy fiatal művészpár vagyunk, jelenleg Hosszúhetényben élünk Haru nevű kutyánkkal és az újdonsült rosszcsont szőrmókkal, Micivel a cicával.
A Pécsi Művészeti Egyetemen tanultunk fotózást, filmezést, festészetet, grafikát.
Jelenleg mi szerkesztjük a weboldalunkat, és az arculatunkhoz tartozó grafikákat is mi készítjük. Kiemelkedő művészeti szakterületünk az esküvői fotózás és az ételfotózás, de minden más, a vizuális megjelenéssel és publikálással kapcsolatos területen is otthon érezzük magunkat. Emellett blogot is vezetünk.
Célunk, hogy bármilyen művészeti területen is készítsünk munkákat, azok legyenek mindig frissek, stílusosak, modernek, újragondoltak, és természetüktől függően megmozgassanak minden érzékszervünket.
És ne feledkezzünk meg névadó kutyusunkról sem, Haruról. Ő egy border collie, 7 éve él velünk, és gyakran elkísér minket a fotózásokra.

No de szerintünk a szavak helyet többet mond egy-egy kép, ezért javasoljuk, hogy nézz körül bátran a honlapunkon! Legyél visszajáró látogatónk, hisz mindig újra és újra frissülünk, mind az esküvői fotózás, mind a receptek, az ételfotók, vagy a különböző szolgáltatásaink terén.
Ha bármiben segítségedre lehetünk, kérésed, kívánságod van, írj bátran elérhetőségünkre! 🙂

Szolgáltatásaink: esküvői fotózás, eljegyzési fotózás, ételfotózás, panorámafotózás, meghívó –és köszönetkártya készítés, illusztrációk, festmények készítése, családi –és babafotózás.

Anikó, András és Haru és Mici

esküvői fotósok pécs