Kismama fotózás

A kismama fotózás szerintünk akkor az igazi,
ha a terhes nőt körülöleli, óvja szeretett párja, családja!
Amikor átjön a boldog érzés, hogy „új” csemete érkezik egy beteljesült kapcsolatba, családba. A nő, a férfi együtt és közösen, egymás támaszaként várják,
vigyázzák azt a bizonyos 9 hónapot.

Természetesen az egyedülálló kismamák öröme, a terhesség varázslata, a szeretet gömbölyű fonala, mind-mind igazi kismama fotózást varázsol!

Ezért szép, ha a kismamákat úgy örökítjük, fotózzuk le, hogy a terhesség és a fotók tükrözik a várandóságuk érzéseit, évszakát, boldogságát. Tehát ősszel, télen és kora tavasszal is kimegyünk veletek, s megörökítjük ezen időszakotokat a ragyogó, csodálatos, vagy éppen méltóságteljes hangulatú természetben.

A test, mint önmaga üres, ha nincs belülről, az élményekből, s érzésekből szőtt, azt körülvevő képi háló, környezet, vagy kifejezés. Ezt ne feledd!

A kismama fotózással tehát megörökítjük számotokra az emlékek egyedi és megismételhetetlen pillanatait, mellyel boldog érzés lesz időről-időre újra elővenni a képeket, amelyek visszaidézik a babavárás minden szépségét. Pár év multán kisgyermekednek, gyermekeidnek is megmutathatod a kismama fotózásokon készült fotókat, és mesélhetsz róla neki/nekik, milyen is volt, mikor még a mama pocakjában „lakott”.

Ezért érdemes időt és energiát fordítani a fotózásra valamint az előkészületekre. Néhány fontos dolgot szeretnénk itt megosztani veled, hogy a fotózás végeredményével Te is elégedett legyél.

Pocakodat akkor érdemes megörökíteni, amikor már szépen gömbölyödik, ezért javasoljuk a 7-8. hónapban megejteni a fotózást. Ikerterhességnél az időpont 6. hónap környéke.

Érdemes több váltás ruhát hoznod, egy lezserebb, farmer- póló szettet és egy elegánsabb, pl. tunika- legging szettet. A ruhák ne legyenek feltűnő, nagy mintásak vagy feliratosak, mert az zavaróan, rosszul mutat a képeken. Inkább pasztell színű vagy vidám, összeillő, élénk, de egyszínű összeállításokat válogass. Választhatsz pocakra simuló ruhát is.. bátran! Viszont jól jöhet többféle réteg és anyag is a fotókon. Sálak, kendők, kardigánok, hangulatos mellények (csipke, country stílusú bőr)… nagy karimájú, vagy szalma kalap?;)
Válogasd, szerezd be az egyéb kiegészítőidet is, melyek jól passzolnak a ruhákhoz (nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk).
Egy csokor, vagy egy szál szezonális virág is jól mutat a pocakos fotókon.
Egy szolid nappali smink, vagy a szokásos módon elkészített, bevált sminket tegyél fel. Amennyiben hosszú a hajad, viseld a kismama fotózáson kibontva, ugyanis a hosszú, kibontott haj szépen mutat a fotókon, és kiemeli arcodat.

A fotózás átlagosan 2-3 órát vesz igénybe.

kismama fotózás Szekszárd