Gasztronómia

Nagyon, nagyon szeretünk sütni, főzni. Főleg én, mint nő állok helyt a konyhában, ámbár néha-néha Andris is besegít, hisz az én nagy örömömre ő is örömét leli a gasztronómiában. A sütés- főzéshez tartozó receptek  már előző nap, vagy ha sürgős előtte 10 perccel fogalmazódnak meg bennem. Igazából fejben áll össze az egész: elképzelem az ízeket, színeket, a hozzávalók stílusát.

gasztro blog fotós pécs

 
Az étkezés egy gasztronómiai örömforrás! 🙂 Ilyenkor az ember érzéseiben, lelkében egy-egy kultúra, egy hangulat, vagy éppen egy ismeretség egy ismeretlen hozzávalóval teljesül.
Mindenem a természet és a természetes táplálékforrások. Írásaimban, melyeket fotóimmal illusztrálok, igyekszem rávilágítani mennyire egyszerű az egészséges és a „jóságos” alapanyagokból ételt varázsolni az asztalunkra úgy, hogy mindaz egészséges maradjon és alapvetően hosszú életet kínáljon nekünk.

ételfotózás pécs

Sajnos az ipari társadalom által kínált élelmiszerek nem a teljes embernek lettek kitalálva, és rengeteg veszélyt, kárt hordoznak magukban. Blogomban az ilyen veszélyekre is szeretném felhívni az olvasók, látogatók, receptkeresgélők figyelmét.
Vigyázzatok egészségetekre, figyeljétek a bejegyzéseket, recepteket és élvezzétek az ételfotókat! 🙂

receptek és étel fotók
Higgyétek el, kedves látogatók, nagyon fontos mit esztek, hisz az egész életeteket, sőt a mindennapjaitokat is befolyásolja!