szendvicskrém
Ételfotózás,  Természetfotózás

Gombával bolondított sajtkrém

szendvicskrém 1szendvicskrém 2szendvicskrém 3

Szükséged lesz hozzá:
2 db tenyérnyi méretű laska gombára, vagy 5 nagyobbacska fej csiperkére, 100 g natúr sajtkrémre, 2-3 gerezd fokhagymára, 1 evőkanálnyi szárított petrezselyemre, 1 ek. olíva olajra, 50 ml fehérborra.
A gombákat vágd igen apróra, kezd el sütni az olajon, rögvest öntsd is fel a borral és várd meg míg levet ereszt, majd az is elpárolog. Most add hozzá a szintén apróra vágott, vagy zúzott fokhagymát, picit pirítsd le vele is, de nehogy megégesd! Ha kész ne hevítsd tovább, most szórd bele a petrezselymet ha van kedved fűszerezheted még más fűszerekkel is. Merd ki egy kis fedeles dobozba, itt add hozzá a sajtkrémet, dolgozd össze őket és hűtsd le mielőtt kenyérre kened.
Ha szereted a gombát és unod az unalmas, egyhangú téli reggeliket, vacsorákat, garantáltan ízleni fog!:)
Laska gombával erősebb ízű és illatú krémet kapsz!