További témák

Nyírfacukor

Mi is az a nyírfacukor?
A nyírfacukor fehér, édes, kristályos szénhidrát, egy természetes cukorféle. Íze, megjelenése szinte teljesen azonos a hagyományos kristálycukoréval, az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatása viszont épp az ellenkezője. A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja szervezetünket, nem kell inzulin a hasznosításhoz, gyorsítja az emésztési folyamatokat és segíti a kiválasztást. Felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévők is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.

A nyírfacukor előnyei/tulajdonságai: Enyhíti a természetellenes éhségérzetet. Csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat. Elősegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a székrekedést. Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet. Nem növeli a test inzulin szükségletét. Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom. Lassítja a fogszuvasodást, a fogkőképződést, csökkenti a lepedékképződést. Nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben. Igazoltan használható a gombás fertőzések, a Candida esetén is Lúgosító, méregtelenítő hatású. Elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását.
forrás: nyirfacukor.hu
Ezek után csak vidáman!