Újszülött fotózás

Ez a rövid, számotokra is csodának minősülő, múlékony újszülött időszak, nagyon hamar tovaröppen, s hogy ebből egy csöpp szépség megmaradjon, szánjatok rá időt, alkalmat, hogy csodás, meghitt újszülött fotók készüljenek kincsetekről az első két hétben.

újszülött fotózás pécs

Ehhez a legoptimálisabb korhatár tehát, a baba életének 5-10. napja. Ezért még a születés előtt keresettek fel bennünket, hogy rugalmasan számolhassunk a fotózás időpontjával.
Az újszülött fotózás alkalmával házhoz megyünk ki hozzátok. Így nem kell pakolnotok, cipekednetek és a nyugodt, otthoni körülmények adottak maradnak a babának.
A házban, a helyszínen bárhol megtaláljuk a kellően jó „fotós sarkot”, mely lehet akár a padlón az ablak előtt, a francia ágyon, vagy éppen a kanapén.

újszülött fotózás

Beállítások szempontjából maximum két félét tanácsolok, e mellett születnek majd még részlet fotók, illetve közös, vagy egyik-másik szülős, önálló portrék is a picivel. A fotózás eltarthat 1-3 órán keresztül is, mivel az újszülött baba mély alvása azért mégsem percről percre kiszámítható dolog. A fotózás előtt fontos a lakást 25-26 fokosra befűteni, a baba komfortja érdekében.

haru_foto_baba_nimrod_35

Olyan ruhában várjatok minket, amennyiben lehetőségetek van rá, amit a piciről könnyű levenni, nem kell a fején áthúzni, így esélyünk van rá, hogy az öltözködést is átalussza a baba.
A szép újszülött fotókért nagyon fontos az előzetesen megbeszélt, összeállított színharmónia, ami majd a kicsit körülveszi. Döntsétek el, milyen színekben álmodtok, hogy a fotó majd a falra kerülvén beleilljen a szobába, vagy a ti színvilágotokba.

baba fotózás pécs

Amennyiben nyári időszakra esik a születés, és így a fotózás, örömmel megyek ki veletek, (sőt preferálnám) a kertbe, vagy tópartra, esetleg virágok közé fotózni az újszülött csöppségeteket.
A fotózásra tehát, az előre megbeszéltek szerint (e-mail) viszek ki anyagokat, ruhácskákat, fejpántokat, sapit, kosarat, stb.

Haru_Foto_Soma_babafoto_079-copy

Kismama fotózás

Kismamafotózás témakörben a fotókat a szabadban készítjük, a természetesség és a ragyogó fények jegyében. Úgy vélem minden évszakban vannak csodás helyek és alkalmak, hogy a fotók hűen tükrözzék a gyermekvárás időszakát, évszakát, s teljességét.

terhes fotózás pécs

E mellett amennyiben igényt tartotok rá, készíthetünk egy-két sejtelmesebb, fehérneműs fotót is az otthonotokban.
A fotózáshoz használjunk mindenképpen kellékeket, vagy virágokat, hangulatos öltözéket, akár kint, vagy bent fotózunk.

Haru Fotó kismama fotózás Pécskismama fotózás Pécs környékénkismama fotó pécs

Baba és családi fotózás

Babafotózást  (8 hónapon túl) és családfotózást is szívesen vállalunk. Ebben az esetben is a természetességet preferáljuk, viszont itt nem csak a fények és a hangulat miatt, hanem mert nagy a tér, akad egy-egy csodás távlati kép, mely a fotók hátteréül szolgál majd, és a családtagok, illetve a gyerkőcök is könnyebben felszabadulnak a szabadtéri közegben.

családi fotózás Pécs

A fotózás ügyében, keressetek minket e-mailben!
Haru Fotó/Anikó